Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@19:23:58 GMT

نابودی آفت‌های کشاورزی با ربات خودران خورشیدی+فیلم

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۹۴۴۹

نابودی آفت‌های کشاورزی با ربات خودران خورشیدی+فیلم

‍‍‍‍‍‍

شرکت "اکوروبوتیکس"(Ecorobotix) سوئیس اخیرا ربات کشاورزی چهار چرخ خودرانی به نام آوو(Avo) توسعه داده است که بر روی قسمت صاف این ربات صفحات خورشیدی تعبیه شده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی او، این ربات کاملاً اتوماتیک است و می‌تواند به طور خودکار به داخل مزرعه برود و علف‌های هرز محصولات کشاورزی را از بین ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ربات با دقت بالایی که دارد می‌تواند علف‌های هرز را با استفاده از مقادیر دقیقی از آفت کش در محل دقیق آن علف‌های هرز ریشه کن کند.

عملکرد ربات مذکور اینگونه است که ابتدا علف‌های هرز را تشخیص داده و به طور انتخابی مقدار کمی از آفت کش را روی آنها اسپری می‌کند. به گفته شرکت سازنده با این ربات می‌توان حدود ۹۵ درصد در مصرف آفت‌کش‌ها صرفه‌جویی کرد. آفت‌کش‌ها موادی به صورت مایع، جامد یا گاز هستند که به منظور نابودی آفت‌ها به کار می‌روند.

ربات آوو کاملا مستقل عمل می‌کند و انرژی آن از انرژی خورشیدی و باتری‌های قابل شارژ تامین می‌شود. قبل از استفاده از آن کشاورز باید تمام اطلاعات مربوطه اعم از اینکه مزرعه چگونه به نظر می‌رسد و دقیقاً محل کاشت محصولات کجا است را مشخص کند. سپس سیستم رایانه‌ای ربات با در نظر گرفتن محدودیت‌های زمین و سایر موارد یک مسیر ناوبری ایجاد می‌کند. با استفاده از جی پی اس و ناوبری بصری، آوو قادر است با دقت بالایی حرکت کند.

این ربات دارای چهار چرخ است و هر چرخ می‌تواند به طور مستقل ۳۶۰ درجه بچرخد. از آنجا که می‌توان هر چهار چرخ را به طور مستقل کنترل کرد قدرت مانور و چرخش آوو بالا است. این بدان معنی است که تعداد کمی از قسمت‌ها وجود دارد که نمی‌تواند از آنجا عبور و آنها را سمپاشی کند. در حالت عادی و به طور سنتی کشاورزان با استفاده از تراکتوری که دستگاه اسپری در پشت آن قرار دارد این کار را انجام می‌دهند.

آوو از سرعت مطلوبی برخوردار است و گردش استاندارد آن ۰.۶ هکتار در ساعت است. این ربات همچنین می‌تواند در شب کار کند. بسته به روشنایی خورشید، ظرفیت شارژ باتری و شرایط زمین، این ربات قادر به انجام کار در زمینی با مساحت ۱۰ هکتار در روز( و کار در شب) است.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ربات کشاورزی علف های هرز آفت کش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۹۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم

هاشمی پور رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) خاتم از بهره برداری پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی در منزل ۶۷ مددجوی روستایی تحت حمایت این نهاد از ابتدای سال۱۴۰۳ خبر داد

وی اظهار داشت: ۱۲۰ پنل خورشیدی درشهرستان خاتم ازابتدای سالجاری د رحال نصب است که ۶۷پنل درروستای بختیاری نصب می‌شود.

هاشمی پور ادامه داد: طرح تولید برق خورشیدی با هدف ایجاد اشتغال و خودکفایی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) که هیچ منبع درآمد یا توان اشتغال ندارند، اجرا می‌شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) هرات گفت: این پنل‌ها باپرداخت تسهیلات قرض الحسنه ۱۵۰میلیون تومان بابازپرداخت هفت ساله است که هر پنل خورشیدی توانایی تولید ۵ کیلو وات در ساعت برق را دارد.

وی بیان کرد: در این طرح پس از نصب پنل ورود انرژی برق تولیدی به مدار، به طور متوسط در سال اول دو میلیون تومان و بعد از ۵ سال تا پنج میلیون تومان برای هر خانوار درآمد دارد.

هاشمی افزود: اجرای این پروژه‌ها به لحاظ فیزیکی فعالیت سختی برای مددجو ندارد و تنها باید افراد در حفظ و نگهداری آن دقت کافی را داشته باشند و به تمامی افراد بهره‌مند از طرح، آموزش لازم داده شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • نابودی مک لارن 1.5 میلیون دلاری توسط یوتیوبر ایرانی
  • اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • گریه تلخ پیرمرد پس از نابودی زندگی‌اش در آتش سوزی امامزاده ابراهیم
  • قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان
  • دشمنان در صدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند
  • دشمنان درصدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند
  • طراحی نیمکت مواج برای اتاق‌های انتظار (فیلم)
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟